Menukaart | RESTAURANT

RESTAURANT IS OPEN VOOR LUNCH & DINER

DONDERDAG VAN 17:00 TOT 22:00 VRIJDAG VAN 15:00 TOT 22:00 LUNCH EERDER OP AFSPRAAK MOGELIJK
ZATERDAG & ZONDAG VAN 12:00 TOT 22:00

HET ONDERSTAANDE MENU VERANDERD WEKELIJKS MET NIEUWE SEIZOENSGERICHTE GERECHTEN.

HET MENU IS EEN VOORBEELD EN HET KAN ZIJN DAT GERECHTEN DIE U ZIET ALWEER VERVANGEN ZIJN


NAGENOEG ALLE ONDERSTAANDE GERECHTEN KUNNEN 1 DAG VAN TE VOREN VOOR TAKEAWAY BESTELD WORDEN.
VOOR GROTE BESTELLINGEN DOEN WE OOK CATERING OP SERVIES.
BEL (0334332070) OF MAIL (info@mazoki.nl) UW BESTELLING DOOR.

TAPAS KOUD
kleine en voorgerechten om te delen

Brood & MAZOKI boter | 6

Brood | 2,50

Olijven gemarineerd | 5

Paddestoelen gemarineerd & geroosterd, persillade | 7

Truffelmanchego, kweepeergelei | 8

Crostini manchego, vijgenjam, mosterdkaviaar 4st. | 8       

Selectie van 4 unieke Spaanse kazen, met bijpassend garnituur  |  14

Worst van het Ibericovarken, salchicon, chorizo, fuet & morcilla | 9

Serranoham Reserva & Coppacolla, (18 maanden) kapperappels, tarallini | 12

Pata Negra; Ham van het Iberisch varken 30 maanden gerijpt, picos | 17

*Vleeswaren worden geserveerd met pane carasau & kapperappels

Boquerones; Witte ansjovis uit Cantabrico van Zallo® & wilde venkelpesto | 7,50

Ansjovis uit Cantabrico van Zallo®, gremolata, Aberquina olijfolie | 7,50

Blikje Sardientjes van Nuri®, de beste uit Portugal | 8,50

Keuze uit : *Olijfolie  *Pittige olijfolie  * Pittige tomatensaus 

Humus; crunchy chili olie, spicy pitten, gefrituurd brood | 9

Hummus, gekruid lamsvlees, cranberry, pijnboompit, salsa verde, warme pita   11

Carpaccio van gegrilde courgette, babyperzikjes, truffelcreme, PX stroop, geschaafde comte | 13,50

Geroosterde paprika & burrata, ansjovis uit Cantabrico van Zallo®, kappertjes 12

Taramasalata Griekse dip van viskuit, zeewierkaviaar, zwarte knoflookaïoli,  bietencress, zwarte peper, Grieks pitabrood | 10

Zoete aardappeldip, chimichurri, warme pita  |8       

Fattoush salade van komkommer, tomaat, radijs, ui, bloemkool, za’atar,verse kruiden, | 9 granaatappeldressing, krokant Libaneesbrood | 10

Paté van eend & eendelever, gekonfijte zoete zilveruitjes, croutons | 15

Gemarineerde zalm little gem, green goddesdressing, zeewierkaviaar, furikaké | 15

Burrata & serranoham, gemarineerde vijg, mesclun, portstroop  | 13,50 

Burrata, gekonfijte pompoen, vijgenmostarda, peperoncini   | 13     

 


TAPAS WARM
kleine en voorgerechten om te delen

St Marcellin uit de oven, ingelegde druiven, witte wijnstroop | 13,50

Baklava met gekonfijte tomaat, feta, amandel & dadels, venkeltatziki, gefrituurde kappertjes | 12

Geroosterde aubergine, knoflookhangop, tomatenchutney, Za’atar  | 10

Zoete aardappelfrietjes & chipotleaïoli | 8

MAZOKI’S Patatas Bravas | 6

Kroketjes 4st. | 9

-Bakkeljauw, chipotleaïoli

-Paddestoelen, truffelmayonaise

-Ibericoham, kweepeeraïoli

Amanda’s chicken wings, huisgemaakte spicy tomatenketchup | 9

Inktvisringen gefrituurd met zout & peper, citroenmayonaise | 9

Chorizo in krokant filodeeg, geroosterde tomatensalsa, witte wijnstroop  | 8

Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus, Parmezaanse kaas   | 8

Gefrituurde ravioli van geitenkaas, wilde venkelpesto, tomatenjam    | 9    

Krokante garnalenkoekjes, mango,paprikasalsa, harissa, Bl tigergarnaal 3st   | 12

Gnocchi, mortadella, gorgonzolaroom, in frambozenazijn ingelegde radicchio | 13,50

Gnocchi, gorgonzolaroom, in frambozenazijn ingelegde radicchio | 12     

Saganaki, Griekse gebakken kaas, rucola, pruimenchutney, portstroop  | 12     

Slider pulled pork, cheddar, dille, augurk, chipotle & honingsaus, minifrites  | 13

Gekonfijte varkenswang in rode wijnsaus, romige polenta met emmenthaler & gruyère, gepofte

cherrytomaat | 17                                                                      

Black Tiger Garnalen gebakken in olijfolie, knoflook & rozenharissa | 16

Kort geroosterde tonijn, gekonfijte uien, px sherryrozijnen, kappertjes, rucola | 16

&MORE
GROTE gerechten om te delen 

Entrecote grainfed Angusbeef 300gr gesneden, marsala paddenstoelensaus, rucola, Aberquina olijfolie, Parmezaanse kaas, rozemarijnaardappelen  | 39,50

DESSERTS

Witte chocoladeparfait met nougatine, frambozensaus, gebrande Italiaanse meringue, roze peperstengels | 9

Chocoladetaart “nemesis”, dulche de leche, olijfolie, Maldonzout | 9

Sticky toffeecake, warme toffeesaus, mascarponeroom, krokante pecan’s | 9

MAZOKI’S MESS    dessert om te delen voor twee personen | 24

Passievruchtenroom & krokante meringue, verschillende vers fruit, chocosprinkels, rode wijnstroop, oublierolletjes, suikerwafels, gebrande Italiaanse meringue, vanille-ijs, bloedsinaasappelsorbet

MAZOKI’S CHEESE

4 kazen | 14

Geserveerd met bijpassend garnituur

DESSERT WIJN

Pineau des Charentes | 5,5
Moscatel | 6
Pedro Ximenez | 7

Kopke tawny port  |5,5

Kopke 2018 port, late bottled vintage |6,5  

Kopke 10 year white port,  ripened on wood  |7,5

 

Reserveer hier uw tafel