Menukaart | RESTAURANT
RESTAURANT IS OPEN VOOR LUNCH & DINER
DONDERDAG VAN 17:00 TOT 22:00 VRIJDAG VAN 15:00 TOT 22:00 LUNCH EERDER OP AFSPRAAK MOGELIJK
ZATERDAG & ZONDAG VAN 12:00 TOT 22:00
HET ONDERSTAANDE MENU VERANDERD WEKELIJKS MET NIEUWE SEIZOENSGERICHTE GERECHTEN.
HET MENU IS EEN VOORBEELD EN HET KAN ZIJN DAT GERECHTEN DIE U ZIET ALWEER VERVANGEN ZIJN
NAGENOEG ALLE ONDERSTAANDE GERECHTEN KUNNEN 1 DAG VAN TE VOREN VOOR TAKEAWAY BESTELD WORDEN.
VOOR GROTE BESTELLINGEN DOEN WE OOK CATERING OP SERVIES.
BEL (0334332070) OF MAIL (info@mazoki.nl) UW BESTELLING DOOR.
TAPAS KOUD
kleine en voorgerechten om te delen
Brood & MAZOKI boter | 6
Brood | 2,50
Olijven gemarineerd | 5
Paddestoelen gemarineerd & geroosterd, persillade | 7
Truffelmanchego, kweepeergelei | 8
Crostini manchego, vijgenjam, mosterdkaviaar 4st. | 8
Selectie van 4 unieke Spaanse kazen, met bijpassend garnituur | 14
Worst van het Ibericovarken, salchicon, chorizo, fuet & morcilla | 9
Serranoham Reserva & Coppacolla, (18 maanden) kapperappels, tarallini | 12
Pata Negra; Ham van het Iberisch varken 30 maanden gerijpt, picos | 17
*Vleeswaren worden geserveerd met pane carasau & kapperappels
Boquerones; Witte ansjovis uit Cantabrico van Zallo® & wilde venkelpesto | 7,50
Ansjovis uit Cantabrico van Zallo®, gremolata, Aberquina olijfolie | 7,50
Blikje Sardientjes van Nuri®, de beste uit Portugal | 8,50
Keuze uit : *Olijfolie *Pittige olijfolie * Pittige tomatensaus
Humus; crunchy chili olie, spicy pitten, gefrituurd brood | 9
Hummus, gekruid lamsvlees, cranberry, pijnboompit, salsa verde, warme pita 11
Carpaccio van gegrilde courgette, babyperzikjes, truffelcreme, PX stroop, geschaafde comte | 13,50
Geroosterde paprika & burrata, ansjovis uit Cantabrico van Zallo®, kappertjes 12
Taramasalata Griekse dip van viskuit, zeewierkaviaar, zwarte knoflookaïoli, bietencress, zwarte peper, Grieks pitabrood | 10
Zoete aardappeldip, chimichurri, warme pita |8
Fattoush salade van komkommer, tomaat, radijs, ui, bloemkool, za’atar,verse kruiden, | 9 granaatappeldressing, krokant Libaneesbrood | 10
Paté van eend & eendelever, gekonfijte zoete zilveruitjes, croutons | 15
Gemarineerde zalm little gem, green goddesdressing, zeewierkaviaar, furikaké | 15
Burrata & serranoham, gemarineerde vijg, mesclun, portstroop | 13,50
Burrata, gekonfijte pompoen, vijgenmostarda, peperoncini | 13
TAPAS WARM
kleine en voorgerechten om te delen
St Marcellin uit de oven, ingelegde druiven, witte wijnstroop | 13,50
Baklava met gekonfijte tomaat, feta, amandel & dadels, venkeltatziki, gefrituurde kappertjes | 12
Geroosterde aubergine, knoflookhangop, tomatenchutney, Za’atar | 10
Zoete aardappelfrietjes & chipotleaïoli | 8
MAZOKI’S Patatas Bravas | 6
Kroketjes 4st. | 9
-Bakkeljauw, chipotleaïoli
-Paddestoelen, truffelmayonaise
-Ibericoham, kweepeeraïoli
Amanda’s chicken wings, huisgemaakte spicy tomatenketchup | 9
Inktvisringen gefrituurd met zout & peper, citroenmayonaise | 9
Chorizo in krokant filodeeg, geroosterde tomatensalsa, witte wijnstroop | 8
Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus, Parmezaanse kaas | 8
Gefrituurde ravioli van geitenkaas, wilde venkelpesto, tomatenjam | 9
Krokante garnalenkoekjes, mango,paprikasalsa, harissa, Bl tigergarnaal 3st | 12
Gnocchi, mortadella, gorgonzolaroom, in frambozenazijn ingelegde radicchio | 13,50
Gnocchi, gorgonzolaroom, in frambozenazijn ingelegde radicchio | 12
Saganaki, Griekse gebakken kaas, rucola, pruimenchutney, portstroop | 12
Slider pulled pork, cheddar, dille, augurk, chipotle & honingsaus, minifrites | 13
Gekonfijte varkenswang in rode wijnsaus, romige polenta met emmenthaler & gruyère, gepofte
cherrytomaat | 17
Black Tiger Garnalen gebakken in olijfolie, knoflook & rozenharissa | 16
Kort geroosterde tonijn, gekonfijte uien, px sherryrozijnen, kappertjes, rucola | 16
&MORE
GROTE gerechten om te delen
Entrecote grainfed Angusbeef 300gr gesneden, marsala paddenstoelensaus, rucola, Aberquina olijfolie, Parmezaanse kaas, rozemarijnaardappelen | 39,50
DESSERTS
Witte chocoladeparfait met nougatine, frambozensaus, gebrande Italiaanse meringue, roze peperstengels | 9
Chocoladetaart “nemesis”, dulche de leche, olijfolie, Maldonzout | 9
Sticky toffeecake, warme toffeesaus, mascarponeroom, krokante pecan’s | 9
MAZOKI’S MESS dessert om te delen voor twee personen | 24
Passievruchtenroom & krokante meringue, verschillende vers fruit, chocosprinkels, rode wijnstroop, oublierolletjes, suikerwafels, gebrande Italiaanse meringue, vanille-ijs, bloedsinaasappelsorbet
MAZOKI’S CHEESE
4 kazen | 14
Geserveerd met bijpassend garnituur
DESSERT WIJN
Pineau des Charentes | 5,5
Moscatel | 6
Pedro Ximenez | 7
Kopke tawny port |5,5
Kopke 2018 port, late bottled vintage |6,5
Kopke 10 year white port, ripened on wood |7,5